Prisvärd renoverad iPhone 3G

Introduktion


Vi presenterar vår renoverade iPhone 3G till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra begagnade iPhones för att se till att det är 100% i gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel.

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på Reuseitshop.com ger vi dig möjligheten att välja mellan en annan mängd bra kvalitets iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar du efter en nyare modell?

Här på Reuseitshop.com kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och mycket mer. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Letar du efter en annan använd iPhone, kan du se de olika modellerna här: 
iPhone 4S  - iPhone 5C  - iPhone 5S  - iPhone 6  - iPhone 6 Plus  - iPhone 6S

Teknisk specifikation:


IPhone 3G är internt lik den första generationen iPhone, men innehåller flera nya hårdvarufunktioner, till exempel 3G-data som är mer än dubbelt så hög som 2G, tri-band UMTS / HSDPA och inbyggd GPS för utökad plats baserade mobila tjänster. OS av iPhone 3G var ursprungligen laddad med iPhone OS 2.0 som innehåller stöd för Microsoft Exchange ActiveSync och kör över 800 tredjepartsprogram tillgängliga via den då nya App Store-Apples nya distributionsplattform för program från tredje part men nu kan det uppgraderas senare till   iOS 4.2.1 som släpptes november 2010.

På baksidan av iPhone 3G finns ett omformat plastpolykarbonathus som ersätter första generationens aluminiumhus. Knapparna ändrades från plast till metall, och telefonens kanter var avsmalnande vilket gav ett bättre grepp. IPhone 3G introducerade de första officiella färgalternativen för ytterhöljet, med 16GB-versionen tillgänglig i svartvitt.

Skärm Typ TFT kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 3,5 tum
Upplösning 320 x 480 pixlar (~ 165 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Corning Gorilla Glass, oleofobisk beläggning
   
PLATFORM OS iOS, uppgraderas till iOS 4.2.1
  Chipset N/A
CPU 412 MHz ARM 11
GPU PowerVR MBX
   
MINNE Kortplats Ingen
  Inre 8/16 GB, 128 MB RAM
   
KAMERA Primär 2 MP
  Drag N/A
Video Ingen
Sekundär Ingen
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11b/g
  Blåtand v2.0, A2DP (endast headset-stöd)
   
BATTERI Står fast vid Upp till 300 timmar
  Samtalstid Upp till 10 timmar
Musikspel Upp till 24 timmar
   


Tillbehör
 iPhone 3G Batterier  iPhone 3G Car Tillbehör
 iPhone 3G Covers  iPhone 3G kablar
 iPhone 3G Skärmskydd  iPhone 3G Laddare
 iPhone 3G Olika  iPhone 3G Ljud
 iPhone 3G Digitizer Touch Screen  iPhone 3G Reservdelar
 iPhone 3G Påsar  iPhone 3G Verktyg

Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPhone 3G Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 3G Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 3G Smartphones har testats noga för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att det är 100% aktivt.

Alla våra renoverade iPhones levereras med 1 års garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att assistera dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or Tel. 08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.