Prisvärd renoverad iPhone 3GS

Introduktion


Vi presenterar vår renoverade iPhone 3GS till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt dina specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra renoverade iPhones för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel


 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Teknisk specifikation:


IPhone 3GS är efterträdaren till iPhone 3G. Det introducerades den 8 juni 2009. iPhone 3GS har laddats som standard med iPhone 3.0 OS med över 100 nya funktioner som klipp, kopiera och klistra in, MMS *, Spotlight ™ -sökning, tangentbord med landskap och mer.

IPhone 3GS erbjuder dubbelt så hög hastighet och dubbla kapacitet för samma pris med en 16 GB och en högre kapacitetsversion med 32 GB kapacitet. IPhone heter "3GS" där "S" står för Speed. Förbättringar inkluderar prestanda, en 3 megapixel kamera med högre upplösning och video förmåga, röststyrning och stöd för 7,2 Mbit / s HSDPA.

LCD-skärmen på enheten tillverkades av LG och designad av Apple. Den har en kapacitiv pekskärm med en 480x320 upplösning med 163 pixlar densitet (ppi) på 8,9 cm display. Förbättringar över föregångarens skärm inkluderar 24-bitars färgemulering för en mer färgrik bildskärm och oleofobbeläggning för att minska fingeravtryck på displayen. Den kapacitiva pekskärmen är konstruerad för ett blott finger eller flera fingrar för multi-touch-sensing.

Skärm Typ TFT kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 3,5 tum
Upplösning 320 x 480 pixlar (~ 165 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Corning Gorilla Glass, oleofobisk beläggning
   
PLATTFORM OS iOS 3, uppgraderas till iOS 6.1.6
  Chipset N/A
CPU 600 MHz Cortex-A8
GPU PowerVR SGX535
   
MINNE Kortplats Ingen
  Inre 8/16/32 GB, 256 MB RAM
   
KAMERA Primär 3,15 MP, f / 2,8, autofokus
  Drag Geo-tagging, touch fokus
Video 480p@30fps
Sekundär Ingen
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11b/g
  Blåtand v2.1, A2DP (endast headset-stöd)
   
BATTERI Står fast vid Upp till 300 timmar
  Samtalstid Upp till 12 timmar (2G) / Upp till 5 timmar (3G)
Musikspel Upp till 30 timmar
   Tillbehör
iPhone 3GS Batterier iPhone 3GS Bil Tillbehör
iPhone 3GS Covers iPhone 3GS Kablar
iPhone 3GS Skärmskydd iPhone 3GS Laddare
iPhone 3GS Diverse iPhone 3GS Sound
iPhone 3GS Digitizer Touch Screen iPhone 3GS Reservdelar
iPhone 3GS Påsar iPhone 3GS Verktyg

Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPhone 3GS Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 3GS Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 3GS Smartphones har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra begagnade och renoverade iPhones levereras med 1 års garanti enligt "Försäljning av varorlagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att hjälpa dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or Tel. 08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.