Prisvärd renoverad iPhone 4

Introduktion


Vi presenterar vår renoverade iPhone 4 till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt dina specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra renoverade iPhones för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel


 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu


Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på reuseitshop.com ger vi dig möjligheten att välja olika typer av god kvalitet iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.


Letar du efter en nyare modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och många fler. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Letar du efter en annan använd iPhone, kan du se de olika modellerna här: 
iPhone 4S  - iPhone 5C  - iPhone 5S  - iPhone 6  - iPhone 6 Plus  - iPhone 6S

Teknisk specifikation:


Apple iPhone 4-smarttelefonen som designades och marknadsfördes av den första introduktionen den 7 juni 2010. Det är den 4: e generationen iPhone som klarar Apple iPhone 3GS.

IPhone 4 introducerades som den tunnaste smartphone i världen vid den tiden. Dess konstruktion bestod av en oisolerad rostfri stålram som dubblerar som en antenn, med inre komponenter belägna mellan kemiskt förstärkt aluminosilikatglas. IPhone 4 var den första generationen av iPhone som introducerade Apples nya högupplösta "Retina Display". Näthinnan upprätthåller samma fysiska storlek och bildförhållande som dess iPhone föregångare, den har en upplösning på 640 pixlar med 960 pixlar och dess flytande kristallskärm hade en pixeldensitet på 326 ppi. IPhone 4 introducerade också Apples A4-system-on-chip, tillsammans med iOS 4 som introducerades med multitasking-funktionalitet och Apples nya FaceTime-videoklippstjänst.

 
DISPLAY Typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 3,5 tum
Upplösning 640 x 960 pixlar (~ 330 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Corning Gorilla Glass, oleofobisk beläggning
   
PLATTFORM OS iOS 4, uppgraderbar till iOS 7.1.2
  Chipset Apple A4
CPU 1.0 GHz Cortex-A8
GPU PowerVR SGX535
   
MINNE Kortplats Ingen
  Inre 8/16/32 GB, 512 MB RAM
   
KAMERA Primär 5 MP, f / 2.8, autofokus, LED-blixt
  Funktioner 1 / 3,2 "sensorstorlek, 1,75 ?m pixelstorlek, geo-märkning, beröringsfokus, HDR-foto
Video 720p@30fps
Sekundär VGA, 480p @ 30fps, videosamtal bara över Wifi
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
  Blåtand v2.1, A2DP
   
BATTERI Står fast vid Upp till 300 timmar (2G) / Upp till 300 timmar (3G)
  Samtalstid Upp till 14 timmar (2G) / Upp till 7 timmar (3G)
Musikspel Upp till 40 timmar
   Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPhone 4 Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 4 Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 4 Smartphones har testats noggrant för att säkerställa att vi bara levererar högsta kvalitet och för att säkerställa att den är 100% aktiv.

Alla våra begagnade och renoverade iPhones levereras med 1 års garanti enligt "Försäljning av varorlagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som är alltid redo att hjälpa dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or Tel. 08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.