Prisvärd Renoverad iPhone 4S

Introduktion


Vi presenterar vår renoverade iPhone 4S till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt dina specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra begagnade iPhones för att se till att det är 100% i gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.
 

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjligheten att välja ett annat sortiment av god kvalitet iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.


Letar du efter en nyare modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och mycket mer. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Letar du efter en nyare modell?

Om du vill vänja dig på den iPhone som har använts, men det är en av de lite nyare modellerna, kommer det säkert att finnas gott om möjligheter för detta att hända. Vi förhandlar med Datamarked en mängd olika modeller, bland annat här i butiken hittar du också ett brett sortiment av produkter som används iPhone 4Used iPhone 5 and Used iPhone 6 Telefoner, som givetvis också ger dig möjlighet att skaffa dig till ett mycket rimligt pris.

Technical Specification:


IPhone 4S är den femte generationen av iPhone som lyckas med iPhone 4. Denna iPhone namngavs "4S" där "S" stod för Siri - den nya intelligenta personliga assistenten och kunskapsnavigatorn i Apple-företaget. IPhone 4S introducerade stora kärnuppgraderingar, inklusive en uppgraderad chipset, Apple A5 och en 8 megapixel kamera med 1080p videoinspelning. Det debuterade med iOS 5 som operativsystem, presenterade iOS 5 funktioner som icloud iMessage, Notification Center, Påminnelser och Twitter integration.

 
 
 
 
Skärm Typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 3,5 tum
Upplösning 640 x 960 pixels (~330 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Skydd Corning Gorilla Glass, oleofobisk beläggning
   
PLATTFORM OS iOS 5, uppgraderbar till iOS 9.3.5
  Chipset Apple A5
CPU Dual-core 1.0 GHz Cortex-A9
GPU PowerVR SGX543MP2
   
MINNE Kortplats Ingen
  Inre 8/16/32/64 GB, 512 MB RAM
   
KAMERA Primär 8 MP, f / 2,4, 35mm, autofokus, LED-blixt
  Funktioner 1 / 3,2 "sensorstorlek, 1,4 ?m pixelstorlek, geo-tagging, beröringsfokus, ansiktsdetektering, panorama, HDR-bild
Video 1080p@30fps
Sekundär VGA, 480p @ 30fps, videosamtal över Wifi och 3G
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
  Blåtand v4.0, A2DP, LE
   
BATTERI Står fast vid Upp till 200 timmar (2G) / Upp till 200 timmar (3G)
  Samtalstid Upp till 14 timmar (2G) / Upp till 8 timmar (3G)
Musikspel Upp till 40 timmar
   


Tillbehör
iPhone 4S Batterier iPhone 4S Car Tillbehör
iPhone 4S Covers iPhone 4S Kablar
iPhone 4S Skärmskydd iPhone 4S Charger
iPhone 4S Diverse iPhone 4S Ljud
iPhone 4S Digitizer Touch Screen iPhone 4S Reservdelar
iPhone 4S Påsar iPhone 4S Verktyg

Garanti & Stöd


All våra Apple iPhone 4S Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 4S Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 4S Smartphones har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra renoverade iPhones levereras med 2 års garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att assistera dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.