Introduktion


Letar du efter en begagnad PC med SSD-lagringsenhet? På ITreservdelar.se distribuerar vi ett brett sortiment av begagnade stationära datorer med SSD-lagringsenhet från olika kända tillverkare.

ITreservdelar.se ger dig möjlighet att välja en annan mängd godkvalitativa och branded-datorer till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Vi garanterar våra kunder att vi endast levererar högkvalitativa begagnade datorprodukter från erkända varumärken som Apple, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens och HP.

Våra stationära datorer testas noga innan de säljs. Äkta Windows OS är också installerat för att se till att det är 100% aktivt och är klart att använda.

      Garanti & Stöd


      Alla våra begagnade och renoverade stationära datorer levereras med garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig 14-dagars rätt att avbryta ett köp. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som är alltid redo att hjälpa dig.

      Har du några problem?


      Vänligen kontakta vår personal för mer information.

      Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se eller +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. All vår supporttjänst är gratis.

      Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
      Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.