ERHVERVSLOGIN

Goda nyheter! Renoverade iPhones är tillgängliga här till ett mycket överkomligt och rimligt pris.

Letar du efter renoverad och prisvärd iPhone? ITreservdelar.se erbjuder ett stort urval av iPhone 5, 5S, iPhone 6 och 6S beroende på din budget. Vi ser alltid till att vi bara levererar högkvalitativa begagnade och renoverade iPhones till ett mycket överkomligt och rimligt pris.

Vi garanterar våra kunder att våra renoverade iPhones är i gott skick. Du kan ha iPhones med oss på olika betyg kostym till din budget. iPhones installeras med nya digitizer skärmar och redo för leverans när som helst.

Våra begagnade iPhones levereras med 1 års garanti och vi ger dig 14-dagars rätt att avbryta ett köp.
 

 
 

 

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone av hög kvalitet när du alltid kan få det till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjligheten att välja mellan ett annat sortiment av god kvalitet och original iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar

Undvik att binda till dyra prenumerationer

Spara dig från att binda till en dyr abonnemang till ett telekomföretag bara för att du ska ha din egen iPhone. Att vara bunden till en viss prenumeration kan vara ett dyrt alternativ på lång sikt. Genom att ha en begagnad iPhone kan du se till att du inte är bunden till en dyr prenumeration.

Ta en titt på det breda utbudet av begagnade iPhones på webbplatsen och hitta rätt modell för dina behov!