Prisvärd Renoverad iPhone 7

Introduktion


Vi presenterar vår renoverade iPhone 7 till ett mycket rimligt och överkomligt pris. iPhone 7 är ett av de senaste smartphoneappleen som har släppts och därför garanterar vi att du kan köpa en Renoverad iPhone 7 i ett mycket bra skick och kvalitet. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa alla våra renoverade iPhones för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.  

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu


Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjligheten att välja olika varianter av god kvalitet iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar du efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och många fler. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Teknisk specifikation:


Under tidigare år, under generationen av Apple iPhone 6 och Apple iPhone 6s, har standard- och Plus-versionerna nästan identiska förutom deras fysiska storlek och införandet av optisk bildstabilisering på en och inte den andra, men iPhone 7 och iPhone 7 Plus har många skillnader i specifikationer.

IPhone 7 och iPhone 7 Plus har en aluminiumkropp som finns i Rose Gold, Jet Black, Black, Gold och Silver färgalternativ. Antennbanden på har flyttats för ett renare utseende än sina föregångare och kontroversiell borttagning av hörlursuttaget.

Både iPhone 7 och iPhone 7 Plus har stereohögtalare ombord och de kompletterar både IP67-vatten och dammsäkerhet för sina byggnader.

Annat än telefonens storlek är den största skillnaden i iPhone 7 och iPhone 7 Plus att iPhone 7 har en singellins på baksidan, medan iPhone 7 Plus har en dubbla kamerauppsättning.

 
 
Skärm Typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Size 4.7 inches
Upplösning 750 x 1334 pixels (~326 ppi pixel density)
Multi touch Yes
Skydd Ion-förstärkt glas, oleofob beläggning
   
PLATTFORM OS iOS 10.0.1, upgradable to iOS 10.2
  Chipset Apple A10 Fusion
CPU Quad-core 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr)
GPU PowerVR Series7XT Plus (six-core graphics)
   
MINNE Card Slot None
  Inre 32/128/256 GB, GB, 2 GB RAM
   
KAMERA Primär 12 MP, f/1.8, 28mm, phase detection autofocus, OIS, quad-LED (dual tone) flash
  Funktioner 1/3 "sensorstorlek, geo-tagging, samtidig 4K video och 8MP bildinspelning, touch fokus, ansikts- / leendeigenkänning, HDR (foto / panorama)
Video 2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@240fps
Secondary 7 MP, f/2.2, 32mm, 1080p@30fps, 720p@240fps, face detection, HDR, panorama
   
KOMMUNIKATION WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
  Bluetooth v4.2, A2DP, LE
   
BATTERI Stand-by Up to 300 hours
  Samtalstid Up to 14 hours
Music Play Up to 40 hours
   
Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPhone 7 Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 7 Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 7 Smartphones har testats och fungerar 100%.

Alla våra renoverade iPhones levereras med 2 års garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att assistera dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.