Itreservdelar kan leverera Apple iPads 1, 2, 3, 4, & amp; 5 och mini-täcker av extremt hög kvalitet till Danmarks lägsta priser. Vi garanterar tillfredsställelse, annars byter vi oss utan kostnad.

Omslag finns i olika färger, om du har en speciell önskan om ett iPad-fodral, var god kontakta oss på tel. +44 20 33 18 0308 or mail: order@itreservdelar.se

 

 

 

 

 


Vi ger ett gott skydd för din iPad med våra iPad skydd
När du använder din iPad dagligen kan den lätt bli utsatt för skador som den är gjord av glas. Din enhet utsätts för mer reella faror som repor och damm. Vi vet alla att ett iPad-fodral gör din Apple iPad-Tablet mer attraktivt medan du skyddar den. Letar du efter ett iPad fodral, iPad fodral eller iPad fodral? Då har du kommit till rätt ställe. Det finns så många olika typer av iPad-omslag på marknaden i olika mönster, färger och material som silikon iPad täcker, batteriluckor, läderlock etc. Det är väldigt svårt att hitta ett riktigt bra iPad skydd, men vi kan hjälpa dig. Ge din surfplatta ett längre liv med ett snyggt iPad-fodral. Datamarknaden har det största urvalet av iPad täcker.


IPad Tillbehör - Letar du efter ett nytt iPad skydd?
Välkommen till vår e-butik. Här hittar du kvalitet iPad tillbehör till både iPad, iPad 2 och den nya iPad 3. Vi har allt från iPad fodral, fodral, laddare, batterier och skinn till iPad bil laddare och bilhållare. Vi erbjuder ett brett sortiment av iPad tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Om du behöver tillbehör till dina Apple-gadgets, kolla in våra mest populära kategorier som iPhone 4-tillbehör, iPhone 4S-tillbehör, iPad 2-tillbehör, iPad 3-tillbehör. Det finns ett brett utbud av tillbehör till iPad och iPhone, till exempel iPhone 4 / iPhone 4S fodral, iPad 2 skydd, väska, batteri, laddare och mycket mer.


Om du har en iPad 2 kan du skydda den med ett iPad 2-skydd
Undrar du vilka tillbehör du behöver för din iPad 2? Så kolla in vår kategori "iPad 2 Accessoarer" och du hittar ett stort urval av iPad-skal, väskor, laddare, batterier och mer till din iPad 2. Tack vare iPad 2-fodralet kommer din iPad 2 att behålla din vackra design. Samtidigt skyddar en iPad-skydd din iPad 2 mot en rad faror som skrapar. Varje iPad-fodral är speciellt utformad för att fungera med andra typer av tillbehör - en väska, dockningsstation, bilhållare. Det är också viktigt att utformningen av din iPad-fodral är snygg, men enkel och att locket ger enkel tillgång till alla knappar och funktioner. En iPad-fodral är ett enkelt och funktionellt tillbehör till din iPad. Det är fantastiskt att ha ett bra iPadfall som skyddar din iPad 2 med stil. Om du letar efter ett nytt skydd till din iPhone, se även vårt stora urval av iPhone 4S-fodral och iPhone 4-skyddsmodeller.


IPad 3 skydd för Apples senaste iPad-modell
IPad 3 är nästan identisk med iPad 2, så de flesta iPad 2-skydd kan också användas med den nya iPad 3. Efter att ha lanserat den nya iPad kom mer iPad-påsar och påsar på marknaden. Vi har bara valt det bästa av dem och är säkra på att alla kommer att kunna hitta sitt eget perfekta iPad 3-skydd på våra sidor. Kontrollera kategorin "iPad 3 Cover" för att välja mellan många modeller som varierar i design och material.


IPad Skärmskydd - Bra skydd för din iPad skärm
IPad skyddsfilm är en slags skyddande film som är lätt att applicera och ta bort. Om du inte vill att din iPad-skärm ska skadas rekommenderar vi att du köper ett iPad-skärmskydd. Du kan också välja en iPad-skyddsfilm som täcker hela enheten. Alla vet hur viktigt det är att skydda en sådan dyr gadget. Vi rekommenderar att du köper en skärmfilm eftersom de är tunna och lätta, och du kan välja mellan olika typer av skyddsfilm, antireflex, antireflex, spegel, antireflex. Titta även på kategorierna "iPad 2 Skärmskydd" och "iPad 3 Skärmskydd". Alla dessa är tillgängliga på våra sidor till rimliga priser.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.