Goda nyheter! Begagnade iPads till mycket överkomliga priser.

Vill du hitta en begagnad iPad till ett knivskarpt och konkurrenskraftigt pris? ITReservdelar är återförsäljare av många olika typer av iPads – och oavsett om du letar efter en nyare eller lite äldre modell så finns det stora möjligheter på denna sida för dig att hitta en variant som passar just dina behov!

När du gör ditt köp av en begagnad Apple iPad hos ITReservdelar kan du alltid vara säker på att få en gedigen och gedigen kvalitetsprodukt som fungerar till 100%. Alla begagnade iPads som vi säljer här på webshopen är noggrant kontrollerade och kvalitetssäkrade, så du är säker på att få en felfri och välfungerande produkt.

Vet du vilket skick din återvunna iPad ska ha? Se vad de olika grades betyder här.

Våra begagnade iPads kommer med 2 års garanti och 14 dagars ångerrätt. Alla begagnade iPads kommer med strömförsörjning och USB-laddningskabelel

Refurbish iPad Kategori

Välj serie:

Apple iPad 4
Apple iPad 5
Apple iPad 6
Apple iPad 7
Apple iPad 8
Apple iPad 9
Apple iPad Air
Apple iPad Air 2
Apple iPad Air 3
Apple iPad Mini 1
Apple iPad Mini 2
Apple iPad Mini 3
Apple iPad Mini 4
Apple iPad Mini 5
Apple iPad Pro

Varför välja en begagnad iPad?

En iPad är den perfekta följeslagaren för dig som ofta är på språng. Med oöverträffad byggkvalitet, fantastisk skärm och tillgång till ett stort urval av underhållande och användbara appar i App Store, kan världens populäraste surfplatta anpassas till alla behov!

Med sin stora och färgglada skärm är en återvunnen iPad perfekt för att njuta av timmar av innehåll. Använd den som e-läsare på semestern, titta på roliga filmer på YouTube på tåget eller surfa på internet hemma i soffan. En iPad tar betydligt mindre plats än en bärbar dator, så den passar perfekt i väskan. Samtidigt är den så lätt att du alltid kan ha den med dig – utan att behöva släpa runt.

Vilket grade ska jag välja?

 

När det kommer till att välja stativ för din återvunna iPad är de två viktigaste faktorerna din budget och vad iPadens huvudfunktion ska vara.

Har du en begränsad budget kan du med fördel välja en äldre modell som iPad 4, iPad Mini 3 eller iPad Air. Här får du en prisvärd produkt som enkelt kan användas för att läsa nyheter, se filmer eller ta bilder. Du bör dock vara medveten om att inte alla modeller kan uppdateras till det senaste operativsystemet, vilket gör att inte alla appar kan uppdateras till de senaste versionerna.

Om du däremot letar efter en surfplatta som kan ersätta din tunga bärbara dator till studier eller arbete, då kan du ta en titt på modeller som iPad 5, iPad Air 2 eller kraftfulla iPad Pro. Dessa nyare generationer av renoverade iPad är kompatibla med senaste iOS och kan därför uppdateras till samma version som en helt ny iPad.

Du kan även spara lite pengar om du väljer exempelvis en Grade B-produkt framför en Grade A, vilket gör att produkten kan ha repor på baksidan och mindre repor på skärmen.

 

Du hittar en detaljerad översikt över de olika grade här: Grading


Brugte iPad funktioner

Funktioner

  • Med den eleganta stora skärmen på en iPad har det aldrig varit så roligt att surfa på webben på en mobil enhet.
  • Få tillgång till ett enormt urval av populära appar som gör iPad till den perfekta ersättaren för bl.a. den traditionella kalendern, anteckningsblocket och tidningen. Och samtidigt sparar du på miljön genom att minska pappersspillet – utan extra kostnad.
  • Med sin låga vikt och kompakta storlek är en iPad ett utmärkt alternativ till en bärbar dator när det kommer till både studier och arbete.

Välj en begagnad iPad och spara tusentals kronor

Om du går till en återförsäljare för att köpa en helt ny iPad råder det ingen tvekan om att du säkert kan förvänta dig att betala betydligt mer för din iPad än om du tappade ditt val på en begagnad. Genom att välja en begagnad iPad har du till exempel möjlighet att uppgradera din nuvarande iPad till en nyare modell – men till ett pris som är långt mindre än vad det kommer att kosta dig att skaffa en ny i sitt slag.


Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.