Begagnade iPhones till mycket överkomliga priser.


Den originale smartphone

2007 skrev Apple historia när de lanserade den första iPhonen. Det var ett kvantsprång inom mobilteknik, och har definierat vad människor förväntar sig att en mobiltelefon ska kunna göra sedan dess. Smartphones har blivit allestädes närvarande tack vare iPhone, och det är fortfarande många konsumenters favoritvariant av smartphone.

Apple är ett ikoniskt varumärke. Alla deras produkter är kända för sin unika, snygga och lättigenkännliga design, och deras användarvänliga och intuitiva användargränssnitt. Deras iPhones är inget undantag. Men priset är oftast också då.

Så behöver inte vara fallet. Det finns mycket pengar att spara på att köpa begagnade iPhones. Som regel kan du få en iPhone minst 1 000 DKK billigare än till marknadspris genom att köpa den begagnade, ibland till och med billigare.

Vad är iOS?

iOS är operativsystemet som Apples iPhones använder. Apple uppdaterar regelbundet operativsystemet med säkerhetsuppdateringar och bättre funktionalitet. Vissa av de äldre modellerna av iPhones stöds dock inte längre av Apple och får inte längre uppdateringar.

Vet du vilket skick din återvunna iPhone ska ha? Se vad de olika grades betyder här.

brugte iphones

Välj serie:

iPhone SE 3. gen
iPhone 13 Mini
iPhone SE 2. gen
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7
iPhone SE 1. gen
iPhone 6S
iPhone 6
iPhone 5S

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.