Gaming PC


Letar du efter en renoverad PC för gaming? Hos IT-reservdelar erbjuder vi ett brett sortiment av renoverade speldatorer från olika kända tillverkare.

IT-Reservdelar ger dig möjlighet att välja mellan olika typer av högkvalitativa datorer till mycket överkomliga priser där du kan spara tusentals kronor.

Vi garanterar våra kunder högkvalitativa renoverade stationära datorer från erkända varumärken som Apple, IBM, Lenovo, Fujitsu och HP.

Våra speldatorer testas noga innan de säljs. Äkta Windows OS är också installerat för att se till att det är 100% aktivt och redo att användas vid leverans.


Är du på jakt efter nästa dator? Läs mer om de olika nivåerna här: Klassificering av produkter


Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Garanti & Stöd


Alla våra renoverade speldatorer levereras med garanti i enlighet med "Försäljningslagen" och vi ger dig 14-dagars rätt att avbryta ett köp. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är klart att hjälpa dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or Tel. 08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.