Begagnade Apple MacBooks - för dig som vill ha en billig MacBook

Om du överväger att investera i en MacBook, köp den hos IT-Reservdelar. När du handlar hos IT-Reservdelar ser vi till att du, förutom att få bland marknadens lägsta priser, också får en riktigt bra produkt med 2 års garanti. MacBooks är kända för att ha en långvarig, bra kvalitet även om den är flera år gammal.

IT-Reservdelar levererar alltid din MacBook med 14 dagars ångerrätt med full återbetalning av din betalning. På så sätt kan du se och testa produkten och få pengarna tillbaka om din dator inte uppfyller dina krav eller om du ångrar ditt köp.

När du köper en begagnad MacBook får du en bärbar dator med ett elegant och funktionellt gränssnitt och design samt en snabb processor som gör den väldigt användarvänlig. Du får också enkel anslutning och synergi mellan andra enheter från Apple.

 
 
     
Apple MacBook Pro 13" Apple MacBook Pro 15" Apple MacBook Pro 17"
 
   
Apple MacBook Air 11" Apple MacBook Air 13"

 

 

Välj en begagnad MacBook och spara tusentals kronor

Att köpa en helt ny MacBook är utan tvekan betydligt dyrare än om du väljer att köpa en begagnad MacBook. Genom att välja en begagnad MacBook har du möjlighet att uppgradera din nuvarande MacBook till en nyare modell - men till ett pris som är mycket mindre än det skulle kosta dig att få en ny.

Olika modeller till låga priser

Hos IT-Reservdelar erbjuder vi en mängd olika MacBooks så att du kan hitta exakt den MacBook som passar dig i förhållande till modell, årgång, hårddisk, etc. Dessutom finns några av de bästa priserna på marknaden hos IT-reservdelar. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa priset på marknaden. Därför kan IT-Reservdelar erbjuda priser som många andra leverantörer på marknaden inte kan konkurrera med.

Dessutom återställer vi alltid hårddisken från den tidigare användaren, så att du som väljer att köpa en använd MacBook får den som ny. På IT-Reservdelar ser vi till att du får bästa möjliga begagnade MacBook till lägsta pris.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.