Prisvärd renoverad iPad Air 3

Letar du efter en prisvärd enhet som har en bra skärm, med mer levande färger och större kontrast? Vi presenterar vår Renoverade Apple iPad Air 3 till ett mycket överkomligt och rimligt pris. Apple iPad Air 3 har längre batteritid än den tidigare versionen av iPad. Detta gör att du kan arbeta, surfa, leka och handla hela dagen med iPad Air 3. iPad Air 3 levereras med genombrott Touch ID-teknik som ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå eftersom den använder ditt fingeravtryck.

Vår Apple iPad Air 3 levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noga testar var och en av våra renoverade iPad för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

 
Varje iPad levereras med en adapter och USB-laddningskabel

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på god kvalitet iPad när du kan få den till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjlighet att välja olika olika iPads av god kvalitet till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra tabletter, från iPad 1, iPad Air, iPad Mini, till iPad Pro med olika lagringskapacitet beroende på ditt behov. Vi köper större partier av dessa prylar och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.