Prisvärd renoverad iPad Mini 5

Letar du efter en praktisk och mindre version av iPad? Vi presenterar vår Renoverade iPad Mini 5 till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Samma från sin tidigare föregångare har iPad mini 5 en högre upplösning (2048 x 1536) än HDTV, därför har den en otrolig detalj och en livfull fotokvalitet, skarpare textlinje och tydlig skärmutgång. Men det har bättre prestanda eftersom det har snabbare komponenter jämfört med iPad mini 4. iPad Mini 5 levereras också med ett genombrott Touch ID-teknik som ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå eftersom den använder ditt fingeravtryck.

Vår Apple iPad Mini 5 levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noga testar var och en av våra renoverade iPad för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

 
Varje iPad levereras med en adapter och USB-laddningskabel

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu



 







 






Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på god kvalitet iPad när du kan få den till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjlighet att välja olika olika iPads av god kvalitet till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar du efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra tabletter, från iPad 6, iPad Air 2, iPad Mini 5, till iPad Pro med olika lagringskapacitet beroende på ditt behov. Vi köper större partier av dessa prylar och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.