Renoverad MacBook Pro 15 '' - Köp den billiga MacBook här!

Letar du efter en billig MacBook Pro 15? Då kan du hitta den dator du letar efter på denna sida. På ITreservdelar.se erbjuder vi begagnade MacBook Pro 15.4 ". Med den här modellen kan du få en dator med SSD SATA-hårddisk och 8 GB RAM som gör att datorn startar och arbetar snabbt så att du inte har mycket att vänta innan du kan börja jobba. Med sin 15-tums skärm och 256 MB GeForce grafikkort får du en dator som kan täcka dina grundläggande behov för att surfa på webben och är idealisk för att lösa skolans eller arbetsuppgifter.

Våra Apple MacBook bärbara datorer har använts för affärsändamål och är därför av betydligt högre kvalitet än vanliga bärbara datorer.

Vi garanterar att den använda Apple MacBook-datorn, rengörs, installeras nyligen och är klar för leverans.

Vi garanterar tillfredsställelse, eller du kan returnera varan inom 14 dagar och få din betalning återbetalad. Alla våra bärbara Apple-apparater levereras, inklusive en nätaggregat och en 220V-kabel.

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

 
 

Garanti & support

 
Alla våra bärbara Apple MacBook levereras direkt från vårt eget lager. Du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple MacBook-bärbara datorer kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple MacBook bärbara datorer har testats och fungerar 100%.
 

Kontakt information

 
För mer information, vänligen kontakta vår personal för mer information.

För mer information om Apple MacBook Laptops, vänligen kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor angående våra Apple MacBook-bärbara datorer. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.