Prisvärd renoverad iPad Mini 4

Letar du efter en praktisk och mindre version av iPad? Vi presenterar vår Renoverade iPad Mini 4 till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Samma från sin tidigare föregångare har iPad mini 4 en högre upplösning (2048 x 1536) än HDTV, därför har den en otrolig detalj och en livfull fotokvalitet, skarpare textlinje och tydlig skärmutgång. Men det har bättre prestanda eftersom det har snabbare komponenter jämfört med iPad mini 3. iPad Mini 4 levereras också med ett genombrott Touch ID-teknik som ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå eftersom den använder ditt fingeravtryck.

Vår Apple iPad Mini levereras med olika lagringskapacitet enligt ditt specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noga testar var och en av våra renoverade iPad för att se till att det är 100% gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

 
Varje iPad levereras med en adapter och USB-laddningskabel

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu


Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på god kvalitet iPad när du kan få den till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjlighet att välja olika olika iPads av god kvalitet till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

Letar du efter en annan modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra tabletter, från iPad 1, iPad Air, iPad Mini, till iPad Pro med olika lagringskapacitet beroende på ditt behov. Vi köper större partier av dessa prylar och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Teknisk specifikation:


 
Skärm Typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 7.9 inches
Upplösning 1536 x 2048 pixlar (~ 324 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Skraptåligt glas, oleofob beläggning
   
Plattform OS iOS 9, upgradable to iOS 10.2
  Chipset Apple A8
CPU Dual-core 1.5 GHz Typhoon
GPU PowerVR GX6450 (quad-core graphics)
   
Minne Card Slot No
  Inre 16/32/64/128 GB, 2 GB RAM
   
Kamera Primary 8 MP, f/2.4, 32mm, autofokus
  Funktioner 1.12?m pixelstorlek, geo-tagging, touch-fokus, ansikts- / leendeigenkänning, HDR (foto / panorama)
Video 1080p@30fps, 720p@120fps, HDR, stereo sound rec.
Secondary 1.2 MP, 720p@30fps, face detection, HDR, FaceTime over Wi-Fi or Cellular
   
Kommunikation WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
  Bluetooth v4.0, A2DP, EDR
   
Batteri Stand-by TBA
  Samtalstid Up to 10 hours (multimedia)
   

 

Tillbehör
 

Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPads levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Vår Apple iPad kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPads har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra renoverade iPads levereras med garanti i enlighet med "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att hjälpa dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är kostnadsfria.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.