Prisvärd Renoverad iPhone 5C

IntroduktionVi presenterar vår renoverade iPhone 5C till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Vår iPhone levereras med olika lagringskapacitet enligt dina specifika behov. Vi garanterar våra kunder att vi noggrant testa var och en av våra Renoverade för att se till att det är 100% i gott skick, redo att användas och redo för leverans när som helst.

Varje iPhone levereras med en adapter och USB-laddningskabel
 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu

Spara mer och värdera dina pengar

Varför spendera mer pengar på iPhone med bra kvalitet när du kan få det till ett lägre pris? Här på ITreservdelar.se ger vi dig möjligheten att välja olika typer av högkvalitativa iPhones till ett mycket överkomligt pris och spara tusentals pengar.

 

Letar du efter en nyare modell?

Här på ITreservdelar.se kan du välja olika modeller av våra smartphones, från iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, 6S och många fler. Vi köper större partier av dessa smartphones och levererar det till dig i ett mycket gott skick.

Letar du efter en annan använd iPhone, kan du se de olika modellerna här: 
iPhone 4S  - iPhone 5C  - iPhone 5S  - iPhone 6  - iPhone 6 Plus  - iPhone 6S

 

 

Teknisk specifikation:


IPhone 5C är en som liknar iPhone 5, med liknande hårdvarespecifikationer men den har en annan kropp. Den ursprungliga iPhone 5 har en aluminiumskropp medan iPhone 5C har ett hårdförpackat polykarbonatskal som var tillgängligt i flera färgalternativ. IPhone 5C levereras med iOS 7 som operativsystem. Precis som den ursprungliga iPhone 5 har den en högre skärm med ett bildförhållande på nästan 9:16, ett Apple A6 system-on-chip, ett LTE-stöd och Lightning-kontakt, en ny kompakt dockningsanslutning som ersätter den 30-stiftsform som tidigare användes generation av iPhones.

 
 
 
Skärm Typ LED-bakgrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv pekskärm, 16M färger
  Storlek 4 tum
Upplösning 640 x 1136 pixlar (~ 326 ppi pixeldensitet)
Multitouch Yes
Skydd Corning Gorilla Glass, oleofobisk beläggning
   
PLATTFORM OS iOS 7, uppgraderas till iOS 10.2
  Chipset Apple A6
CPU Dual-core 1.3 GHz Swift (ARM v7-based)
GPU PowerVR SGX 543MP3 (trippelkärnig grafik)
   
MINNE Kortplats Ingen
  Inre 8/16/32 GB, 1 GB RAM
   
KAMERA Primär 8 MP, f / 2,4, 33mm, autofokus, LED-blixt
  Funktioner 1 / 3,2 "sensorstorlek, 1,4 ?m pixelstorlek, beröringsfokus, geo-märkning, ansiktsdetektering, panorama, HDR (foto / panorama)
Video 1080p@30fps
Sekundär 1,2 MP, 720p @ 30fps, ansiktsdetektering, FaceTime över Wifi eller Cellular
   
KOMMUNIKATION WLAN 802.11a/b/g/n Wi-Fi
  Blåtand v4.0, A2DP, LE
   
BATTERI Står fast vid Upp till 250 timmar (2G) / Upp till 250 timmar (3G)
  Samtalstid Upp till 10 timmar (3G)
Musikspel Upp till 40 timmar
   


Garanti & Stöd


Alla våra Apple iPhone 5C Smartphones levereras direkt från vårt eget lager och du är därför alltid garanterad att få varan snabbt när du handlar hos oss. Våra Apple iPhone 5C Smartphones kommer från en av de bästa leverantörerna av Apple-produkter på marknaden, vilket garanterar att alla våra produkter har stort värde och hög kvalitet. Våra Apple iPhone 5C Smartphones har testats noggrant för att vi bara ska leverera högsta kvalitet och se till att den är 100% aktiv.

Alla våra renoverade iPhones levereras med 2 års garanti enligt "Försäljningslagen" och vi ger dig också en 14-dagars pengarna tillbaka garanti. Dessutom har vi vårt vänliga kundsupport som alltid är redo att assistera dig.

Har du några problem?


Vänligen kontakta vår personal för mer information.

Du kan kontakta oss på order@itreservdelar.se or +08 12 41 06 66. Vi är mer än villiga att hjälpa dig om du har frågor och frågor angående våra produkter och tjänster. Alla våra supporttjänster är gratis.

Har du frågor eller behöver råd och vägledning?
Vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.